Uw schade, onze zorg

Sinds 1 januari 2020 werken wij voor al onze carrosserieherstellingen samen met Carrosserie Teeuwen in Lommel.

Officieel erkend

Als officieel erkend koetswerkhersteller voor de merken Renault en Dacia werken zij enkel met originele onderdelen, verf en producten zodat de lak- en anticorrosiewaarborg van uw wagen behouden blijft.  Ook zal uw voertuig na de herstelling aan de strengste veiligheidsnormen blijven beantwoorden, zodat ook uw volgende ritten veilig kunnen verlopen.

Gespecialiseerd

De medewerkers van Carrosserie Teeuwen worden regelmatig bijgeschoold door de specialisten van Renault en Dacia, zowel in het opleidingscentrum als ter plaatsen in hun eigen werkplaats.  Hierdoor kunnen zij perfect volgens de voorgeschreven methodes en normen werken wat een garantie geeft op een onberispelijke herstelling van uw wagen!

Gemakkelijk

In geval van schade kan u dus voortaan gewoon rechtstreeks bij Carrosserie Teeuwen terecht. Zij dragen, in samenwerking met ons, zorg voor heel de afhandeling van uw schadedossier. Van het opmaken van een kostenraming, de begeleiding bij een eventuele expertise tot natuurlijk de uiteindelijke reparatie.  Indien nodig kan u tijdens de werkzaamheden gebruik maken van een gratis vervangwagen zodat u mobiel blijft.

Renault Certified Bodyshop
Logo Teeuwen Carrosserie

Carrosserie Teeuwen

Fabrieksstraat 110
3920 LOMMEL
011/64.19.75
carrosserie@teeuwen.be

Logo DVV
Logo AG
Logo Alliance
Logo Belfius
Logo AXA
Logo Actel Direct
Logo Fidea
Logo Federale Verzekering
Logo Ethias
Logo Baloise
Logo BNP Parisbas Fortis
Logo Corona Direct
Logo Vivium
Logo Amma
Logo P&V
Logo Touring
Logo KBC
Logo ING
Logo NN