Isuzu D-Max Roadshow #2

Roadshow

Benieuwd om de nieuwe Isuzu D-Max in verschillende versies en met verschillende opbouwen te bewonderen? Kom dan zeker langs in het weekend van 19-20-21 november. We hebben dan de Isuzu D-Max Roadshow opnieuw over de vloer!

We zijn op zaterdag doorlopend open van 10u00 tot 16u00 en zondag van 10u00 tot 14u00. Op vrijdag en maandag tijdens de normale openingsuren van 08u30 tot 12u30 en 13u00 tot 18u00.

Verschillende uitvoeringen Double Cab en Extended Cab zullen aanwezig zijn.

Test zelf

Breng uw trailer, aanhanger, paardenwagen, … gewoon mee, test onze D-Max met uw belading erachter en ervaar zelf het soepele trekvermogen van onze krachtpatser!

Leg uw afspraak vast via verkoop@kelgtermans.be of neem even telefonisch contact met ons op via het nummer 011/54.42.15. Zo kunnen wij voldoende tijd voor u voorzien om te testen en de nodige uitleg te geven! Indien gewenst maken we u vrijblijvend een offerte op maat en bekijken een eventuele overname.

Kom dus zeker even een kijkje nemen!